Samtext Norway AS, Oslo

Bekreftet oppføring, oppdatert på 29.05.2020

Åpningstider

Disse timene kan bli påvirket på grunn av koronavirus begrensningene utstedt av myndighetene.
laurdaglaStengt
søndagStengt
måndag
09:00 – 17:00
Andre pinsedag kan påvirke disse tidene
tysdagty
09:00 – 17:00
onsdagon
09:00 – 17:00
torsdagto
09:00 – 17:00
fredagfr
09:00 – 17:00
Stengt.
Åpner i  1 dag 19 h 23 min.
1 dag 19 h 23 min

Offisielle data

Juridisk navn
SAMTEXT NORWAY AS
Org nr
866894302
Orgnr
866894302
NACE-bransje
74.300 Oversettelses- og tolkevirksomhet
Stiftelsesdato
1993
Selskapsform
Aksjeselskap

Beskrivelse

Samtext er med sin unike tilstedeværelse i det nordiske markedet et av Nord-Europas sterkeste team innen språktjenester til bedrifter og organisasjoner. Samtext har hovedkontor i Norge og søsterkontorer i Sverige, Danmark, Finland og Storbritannia. Tjenestene omfatter oversetting, språkvask og forfatting av tekster innenfor en rekke fagområder.


Bedriftsbeskrivelse
VÅRT MÅL ER Å LEVERE VERDENS BESTE TEKSTER.

Hvorfor?
En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Tekster har også en kraftig signaleffekt, på godt og vondt. Folk vurderer selve selskapet og selskapets produkter ut fra hva de leser.

Hvordan?
Ved å sette de absolutt beste tekstforfatterne, journalistene og oversetterne på oppgaven, og la alt gjennomgå en kvalitetssikring som ikke overgås av noen.

Vi setter et eksempel ved å være mer profesjonelle enn andre: Uansett hvor lang tid det tar eller hvor mye arbeid det innebærer, skal teksten være gjennomarbeidet. Ingen bryr seg mer om detaljene enn hva vi gjør.

Vårt arbeid er basert på prinsippet «exchange in abundance»: å gi mer enn vi får. Kunden skal være sikker på at det han mottar, er mer verdt for ham enn pengene han betaler for det.

Vi leverer ikke fra oss noe som inneholder feil.

Kvalitetssikring blir gjort på utskrift, ikke bare på skjerm.

Korrektur blir gjort av en annen person, i tillegg til skribentens eller oversetterens korrektur på sitt eget arbeid. Alltid.

Teksten blir korrekturlest om igjen og om igjen inntil den er feilfri. Alltid.

Denne repetitive korrekturlesingen gjøres av alle som er involvert i en tekst, hvor hvert ledd har den innstillingen at han er sistemann på ballen og at teksten skal kunne publiseres direkte når han er ferdig med den.

Oversettelser blir kvalitetssikret av den beste tilgjengelige personen som har målspråket som morsmål. Så blir de kvalitetssikret en gang til av den beste tilgjengelige personen som har kildespråket som morsmål.
Beskrivelse i fremmedspråk
We are international text agency that deliver:

• copywriting
• copy-adaptation (transcreation)
• translation
• editing and proofing
• production design – in any character set
• audiovisual translation – transcription, subtitling and script adaptation

Our clients come from all areas of the international business community. They include advertising, design and communication agencies, energy companies, financial institutions and the retail industry, as well as consumer, news and general-interest magazines.

Samtext has production offices in Norway, Sweden, Denmark, Finland and the UK, employing some of the absolutely best linguists in these countries.
Søkeord:
Translatørertjenester, Oversettelse, Oversetting, Språktjenester, Språkvask, Korrektur, Translatør, Fagoversetter, Statsautorisert Translatør, Oversettelsesbyrå, Språkkonsulenter, Oversetterbyrå, Korrekturleser, Tekstforfatter, Journalister, Tekstforfattere, Teknisk Dokumentasjon, Undertekster, Reklametekst, Tekstbyrå, Versjonering, Filmmanus, Finansoversettelse, Juridisk Oversettelse, Webtekst, Oversettingsbyrå, Underteksting, Filmtekst, Innholdsmarkedsføring, Korrekturportal, Oversettelse for Bilindustrien, Reiselivstekster, Transcreation, Økonomioversettelse
Tjenesteområde
Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø
Talespråk
Norsk, Engelsk, Tysk, Fransk
Tilgjengelige betalingsmåter
 • Faktura
  Faktura
Samtext Norway AS er oppført i følgende kategorier:

Dette er Samtext

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Samtext Norway AS!

Kjenner du Samtext Norway AS? Da, du kan dele din mening.

Kontaktperson

Trond Samstad
LEDELSE

Send melding

+47 22 80 52 10


Karoline Krane
PRODUKSJON

Send melding

+47 22 80 52 03

Produkter & Tjenester

Stine-Marie-Simensen
Oversetter Hos Samtext får du faste oversettere, slik at stilen blir den samme i hver eneste oversettelse du mottar. Du får også en egen ordliste og språklige retningslinjer for din virksomhet og dine produkter. Hvis du vil ha det, vel og merke.

Guro-Bommen
Tekstforfatter Dårlige tekster blir sett ned på og setter merkevaren din i et dårlig lys. Det er de glimrende tekstene som blir husket og gir effekt. Bruker du våre profesjonelle tekstforfattere, skriver vi teksten din på best mulig måte og bruker kompetansen vår til å gi deg resultatene du vil ha.

Ida-Hagen
Korrekturleser Våre eksperter går grundig gjennom teksten med særlig oppmerksomhet på rettskrivning, setningsbygning og ordvalg. Vi korrekturleser både originaltekster og oversettelser som andre har utført – på en rekke språk og innenfor mange fagområder.

Magnus-Berg
Språkvask Språkvask er mer omfattende enn korrektur. Språkvaskeren retter ikke bare stavefeil, komma og punktum, men kan også endre på setningsbygningen, skifte ut ord, dele en setning i to, fjerne overflødige og poengløse ord, forenkle omstendelige formuleringer si det enklere, rette opp
Facebook
Twitter

Last ned

For deg som skal oversette Indesign-filer
For deg som skal oversette Indesign-filer
PDF fra 20.11.2017 - 732 KB
Last ned fil

Nærliggende lignende bedrifter

 1. Grenseveien 97 C
  0663  Oslo
  22 80 52 00
 2. Grønvoll allé 1F
  0663  Oslo
  22 68 52 03
 3. INNSPURTEN 4 B
  0663  Oslo
  986 45 149
 4. Fyrstikkalléen 16 B
  0661  Oslo
  22 16 77 25
 5. Malerhaugveien 12
  0661  Oslo
  22 32 12 19
 6. LENSMANN HIORTHS ALLÉ 4
  0661  Oslo
  22 67 80 61
 7. Kartvisning av lignende nærliggende bedrifter