Hva er CYLEX om?

Som har mer enn et tiår med erfaring på det internasjonale markedet, CYLEX operer over 30 online bedriftskataloger, er besøkt av mer enn 1 million unike brukere daglig, og nådde ut til 5 kontinenter og millioner av kunder over hele verden. CYLEX tok på utfordringen med å gi raske og enkle måter som våre brukere kan finne den riktige tjenesten hvor som helst. Bedriftene som er registrert i vår online bedriftskatalog promoterer og viser frem deres virksomhet til potensielle kunder på en enkel, men tiltalende måte.

CYLEX Online Bedriftskataloger i Europa

Hva gjør oss unike?

CYLEX leverer relevante søkeresultater til brukere, kunder med nøyaktige virksomhetsoppføringer. Bedrifter kan vise alt på deres profilside at en kunde være på jakt etter, som Google maps og rute-planner, åpningstider, prislister, menyer, produkter og tjenestekataloger, løpesedler, brosjyrer etc. Med våre spesialtilbud funksjonen bedriftene kan også tilby rabatter til kunder oppnådd gjennom CYLEX. Vi har lært at omtalene er svært viktig for kunder, fordi ved å lese dem, kan de dra nytte av erfaringene til andre brukere. På våre katalogen brukere har muligheten til å lese omtaler, eller skrive omtaler om bedriftene eller produktene og tjenestene de tilbyr. CYLEX tilbyr muligheten til å promotere din bedrift ved å bli oppført blant de første resultatene i søkemotorene. Gjennom dette bidrar vi dine potensielle kunder å finne deg lettere og å få den informasjonen de trenger om ditt firma. Våre oppføringer er effektive og gratis. Våre brukere og registrerte bedriftene kommer først, så gjør vi vårt beste for å fokusere på deres krav og arbeide hardt på stadig å forbedre vår hjemmeside og funksjoner. Brukere og bedrifter kan også slå til vår kundeservice som svarer på alle kundens problemer innen 48 timer.

Vårt team

CYLEX er representert av et team på rundt 250 spesialister fra ulike domener: online markedsføring, søkemotormarkedsføring, web design, web-programmering, kundestøtte, databehandling, mobil utvikling og internasjonale språkeksperter - Engelsk, Tysk, Rumensk, Italiensk, Spansk, Norsk, Fransk, Ungarsk, Slovakisk, Gresk, osv. Våre kontorer er i Tyskland og Romania.

CYLEX hjelper brukere å finne det de ønsker.