Møbelringen Tromsø

Møbelringen Tromsø
Stakkevollvegen 27
9010 Tromsø
Troms
77 60 03 50
932 11 115
77 69 55 00

Beskrivelse

Møbelringen ble stiftet i 1985, og vi har siden da vokst til 80 medlemseide butikker godt spredt over hele landet. Møbelringen skal fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge. Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivlige butikker, og gi god faglig veiledning til kundene våre. Møbelringen holder et fokus på norske merkevarer, og dette gjenspeiles i vårt sortiment og markedsføring.
I tillegg har vi møbler også fra spennende utenlandske kvalitetsleverandører. Fordi vi holder et sterkt fokus på kvaliteten på norske merkevarer, gjennomføres det omfattende kvalitetstester etter gjeldende kravspesifikasjoner fra mobelfakta.no. Merket mobelfakta.no kan benyttes av møbelprodusenter som er medlemmer i mobelfakta.no og som har miljø- og kvalitetssertifisert møblene de produserer og miljøsertifisert bedriften/produksjonen.
Møbelringen er også opptatt av og støtte myndighetenes krav til innsamling og behandling av embalasje. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt Norge.


Søkeord:
Møbler, Hagemøbler, Butikkhandel med Møbler, Møbelbutikker, Bord, Senger, Seng, Møbel, Soverom, Spisebord, Stuebord, Etasjeseng, Spisestue, Stue, Møbelprodusenter, Faghandel Innen Møbel, Shopping, Interiør
Møbelringen Tromsø er oppført i følgende kategorier:
Legg til bilder

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Møbelringen Tromsø!

Kjenner du Møbelringen Tromsø? Da, du kan dele din mening.

Facebook

Nærliggende mobelringen.no filialer

 1. Strandveien 68
  9300  Finnsnes
 2. NORDMOVEIEN 83
  8531  Bjerkvik
 3. Skilleveien 17
  9411  Harstad
 4. MARKVEIEN 51
  9503  Alta
 5. STORSVINGEN
  9615  Hammerfest