Litografen AS, Stavanger

Litografen AS
SJOHAGEN 11
4016 Stavanger
Rogaland

Beskrivelse

Magnar Eikeland AS ble etablert i Sandnes i 1949. I 2010 flyttet vi inn i Hovedkontoret, som er nybygget vårt på Sola. Her er vi nå 60 medarbeidere som daglig gjør sitt for å gi deg den servicen, de rådene og de produktene og løsningene du trenger til bedriften din.


Bedriftsbeskrivelse
Magnar Eikeland er en frittstående forhandler, vi er markedsleder i Rogaland og omsetter i 2011 for ca. Våre tre produktområder er interiør, kontormaskiner og rekvisita. Etter 60 år i bransjen gleder vi oss til de 60 neste. Vi tror det er tre hovedgrunner til at vi lykkes og til at kundene våre synes vi er greie å ha med å gjøre: Produktutvalget vårt, kompetansen vår og den personlige behandlingen du som kunde opplever hos oss.
Søkeord:
Papir, Kontormaskiner, Kontorutstyr, Blekk, Skrivemateriell, Agentur, Konferanse, Nettbutikk, Emballasje, Form, Servietter, Varehus, Tørkepapir, Audiovisuelt, Cateringprodukter, Presentasjonsutstyr, Printers, Barnehagemateriell, Mykpapir, Reseptfrie, Catering Material, Copyers, Kontorets Varehus, Pultrekvisita
Litografen AS er oppført i følgende kategorier:
Legg til bilder

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Litografen AS!

Kjenner du Litografen AS? Da, du kan dele din mening.

Nærliggende lignende bedrifter

 1. Langflåtveien 33
  4017  Stavanger
 2. KARLSMINNEGATE 89
  4014  Stavanger
 3. KARLSMINNEGATE 89
  4014  Stavanger
 4. Klubbgata 1
  4013  Stavanger
 5. Nykirkebakken 2
  4013  Stavanger
 6. Tanangergata 10
  4007  Stavanger
 7. Kartvisning av lignende nærliggende bedrifter