oppdatert på 04.06.2019 av eClean

Åpningstider

Timene kan variere
fredagfrÅpent 24 timer i døgnet
laurdaglaÅpent 24 timer i døgnet
søndagÅpent 24 timer i døgnet
måndagÅpent 24 timer i døgnet
tysdagtyÅpent 24 timer i døgnet
onsdagonÅpent 24 timer i døgnet
torsdagtoÅpent 24 timer i døgnet

Offisielle data

Org nr
921 450 990

Beskrivelse

Det viktigste for eClean er at kundene er fornøyd, derfor sørger vi for å levere maximal kvalitet på våre renholdstjenester. For å gjøre det mer komfortabelt for våre kunder kan de enkelt utføre booking via hjemmesiden, facebook eller telefon, vi tilbyr konkurransedyktige priser og 100% fornøydgaranti. Våre kunder er takknemlig for skinnende rene hjem og rask respons både på tlf og mail dersom de har behov for kundeservice. Våre renholdere møter opp som avtalt og har god dialog med kunden. Kunden mottar meldinger både før og etter oppdrag, slik at kunden har full informasjon.
For eClean er det viktig å være respektabel ovenfor miljø, og tar derfor miljøbeviste valg når det kommer til bruk av produkter.


Bedriftsbeskrivelse
Bedriftsverdier: komfort, sikkerhet, kvalitet, garanti og respekt for miljøet
Når vi står overfor utfordrende forretningsbeslutninger, gjør vi alltid oppmerksomheten til våre kjerneverdier. Disse er basert på visjonen om å skape en bærekraftig tjenesteleverandør som fokuserer på mennesker. eClean sørger for å levere kvalitets tjenester og garantert rengjøring av hjemmet, som en trygg og behagelig arbeidsplass. Vi forbinder etterspørsel med service, kvalitet og godt humør.

Alle våre rengjøringsarbeidere gjennomgår teoretisk og praktisk opplæring. Dette gjør rengjøringen mer komplett, mer effektiv og bedre for miljøet. Og i eClean har vi profesjonalisert en sektor, hittil henvist til den uformelle økonomien eller mangel på tillit av brukeren, og har valgt ut de beste fagfolk til å tilby en pålitelig service med garantier.

Vi har stor respekt for dit hjem og deres private sfære, derfor er vi et offentlig Godkjent renholdsfirma som i tillegg har arbeider med forsikring for alle våre ansatte.

For eClean er det viktigste å møte forventningene til våre kunder, og det er derfor vi garanterer 100% resultater, etter vår arbeidsmetode basert på studier av effektivitet og kvalitet. Du kan trygt stole på at vår 50punkts sjekkliste vil dekke alle detaljer i hjemmet ditt.I eClean har vi stor respekt for miljøet og bærekraft av planeten vår, og det er derfor vi bare bruker produkter som tar hensyn til miljøet, og som erstatter andre tunge kjemikalier og vaskemidler som er brukt til rengjøring. Våre produkter er respektfulle for miljøet og har ingen helserisiko hos mennesker, dyr eller miljø generelt. Vårt mål er å ta mer vare på miljøet.

Vi bruker produkter som respekterer miljøet, faglig trening og god forsikring, alt for å sikre komfort og høy kvalitet på levering av våre tjenester.
Søkeord:
Renhold, Vask, Flyttevask, Vindusvask, Husvask, Renholdsfirma, Vaskebyrå, Vaskehjelp, Renholdsprodukter, Renholdtjenester, RENHOLDSPAKKENE
Tjenesteområde
Skien, Porsgrunn, Langesund, Larvik, Sandefjord, Drangedal, Kragerø
Talespråk
Norsk, Engelsk, Spansk, Fransk
Tilgjengelige betalingsmåter
 • American Express
  American Express
 • Faktura
  Faktura
 • Maestro
  Maestro
 • Master Card
  Master Card
 • Visa
  Visa
eClean er oppført i følgende kategorier:

eclean.video

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for eClean!

Kjenner du eClean? Da, du kan dele din mening.

Kontaktperson

Charlotte Moen
PR/ INFORMASJON

92129292

  Produkter & Tjenester

  Bedriftsrenhold
  Bedriftsrenhold eClean er et profesjonelt firma spesialisert på rengjøring av kontorer og kommersielle lokaler, og vi tilbyr tjenester rettet mot den perfekte sanitære til hvert element. Dersom en bedrift skal ansette personer og anskaffe alt av nødvendig utstyr for å utføre dette arbeidet vil dette kreve

  vindusvask
  Vindusvask I eClean har vi vindusvaskere som hjelper deg med å administrere renholdsarbeidet ditt slik at du kan nyte fritiden din som du fortjener det. Du kan velge denne tjenesten separat hvis du bare vil ha rengjøringen, eller hvis du også vil ha en total rengjøring av ditt hjem, kan du velge deep

  flyttevask
  Flyttevask Denne pakken tilbyr en total og grundig rengjøring av ditt hjem som inneholder vår 50punkts sjekkliste og alt ekstra, inkludert vasking inne i ovnen, innsiden skap, inne i kjøleskapet og rengjøring av vinduer.

  Hjemmerenhold
  Hjemmerenhold I eClean tilbyr vi deg et bredt spekter av løsninger til dit hjem for din komfort, slik at du kan nyte fritiden din med det du liker mest. Uavhengig om du bor i villa, rekkehus eller leilighet, her finner du den tjenesten du leter etter for å rengjøre din bolig med fleksibilitet og
  Facebook

  Last ned

  Renhold i Skien og Porsgrunn
  Renhold i Skien og Porsgrunn
  PDF fra 04.06.2019 - 93 KB
  Last ned fil

  Nærliggende lignende bedrifter

  1. Tømmerlensa 51
   3726  Skien
   35 53 95 50
  2. Jernbanevegen 50
   3716  Skien
   966 94 305
  3. Saudegata Øst 14
   3717  Skien
   48 22 66 48
  4. RØYSKATTVEGEN 36
   3741  Skien
   35 53 60 93
  5. Prinsessegata 2
   3724  Skien
   35 59 02 56
  6. Asbjørnsens Gate 11
   3725  Skien
   925 10 288
  7. Kartvisning av lignende nærliggende bedrifter