Sunwind Gylling AS, Rud

Sunwind Gylling AS
RUDSSLETTA 71
1351 Rud
Akershus

Offisielle data

Juridisk navn
SUNWIND GYLLING AS
Orgnr
969077922
NACE-bransje
46.740 Engroshandel med jernvarer, rørleggerartikler og oppvarmingsutstyr
Stiftelsesdato
1993
Selskapsform
Aksjeselskap
Daglig leder/Innehaver
Nils Andreas Vøllestad

Beskrivelse

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M.
Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjente leverandører som Sony, Samsung og Sanyo.
Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”. Sunwind Gylling ble etablert i Norge i 1993 og har på disse årene blitt Nordens største aktør i hytte- og fritidsmarkedet.

 1. Contact

Bedriftsbeskrivelse
Sunwind - komfort i fritiden.
Hygge i båten:
Sunwind kan levere et bredt spekter av produkter som bidrar til økt komfort i små og store båter. Vi har tatt med oss vår ekspertise gjennom mange år på alternative energiløsninger og tilpasset den til båtmarkedet. Sunwind opererer også som norsk importør av Wallas marineprodukter. Wallas Finland produserer kvalitetsprodukter utviklet for Skandinavias krevende farvann.
Trivsel på camping:
Enten du er på reisefot med campingvogn/ bobil eller har fast plass kan energitilførselen være en utfordring deler av eller hele året. Sunwind er eksperter på alternative energiløsninger og kan bidra til en mer komfortabel ferie. Vi leverer også en rekke løsninger for ventilasjon, varme, matlaging og vvs.
Avkobling i badstuen:
I badstuen kan du nyte roen og søke avkobling og rekreasjon. Sunwind leverer badstuer og badstueutstyr fra finske Harvia. Med eksport til mer enn 65 land er Harvia verdens største badstueprodusent. Harvia har produsert badstuer i over 60 år, og anses for å være den moderne finske badstuens mor. I denne katalogen finner du en liten smakebit av vårt badstuesortiment, i katalogen ”Badstue komfort” finner du alle produktene du trenger for å skape din drømmebadstue.
Stemning i hagen:
Sunwind er blant de største aktørene i det Nordiske grillmarkedet. Vi leverer et bredt varespekter av gassgriller, terrassevarmere og tilhørende utstyr. I vår katalog ”Outdoor living” finner du produkter som gir gode matopplevelser, vann i munnen og som oppmuntrer til gode opplevelser og lun stemning i hagen.
Søkeord:
Engroshandel med Jernvarer, Gasovn, Båt, Investeringselskaper, Båter, Energi, Hytte, Belysning, Baderom, Gas, Baderomsmøbler, Grill, Dusj, Batterier, Baderomsutstyr, Kjøleskap, Armaturer, Campingvogner, Griller, Aggregat, Hytteutstyr, Koblinger, Badstue, Hytteprodukter, Hyttekjøkken, Kompostering, Gasutstyr, Hytteliv, Hyttetoalett, Gasgrill, Frysere, Gaskomfyr, Badstuer, Hyttebutikk, Hyttetorget, Koketopp, Gasgriller, Hyttebutikken, Kjøkkenvifter, Forbrenningstoalett, Gasovner, Kjølebokser, Koketopper, Båtvarme, Gaskjøleskap, Båtvarmer, Hyttevokteren, Badstuedør, Hyttetoaletter, Badstueovn, Badstuetilbehør, Gylling, Kjøleboks, Avløpsfilter, Badstueinnredning, Badstuerom, Elektriske Badstuovner, Grilltilbehør, Adstue, Badstuehytte, Campingaz, Dusjpakker, Finsk Badstue, Gastekeovner, Grillutsyr, Harvia, Hyttekomfyr, Hyttekomfyrer, Hyttevokter, Kraftpakke
Sunwind Gylling AS er oppført i følgende kategorier:
Legg til bilder

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Sunwind Gylling AS!

Kjenner du Sunwind Gylling AS? Da, du kan dele din mening.

Facebook

Nærliggende lignende bedrifter

 1. Rudssletta 97
  1351  Rud
 2. OLAV INGSTADS VEI 3
  1351  Rud
 3. Olav Ingstads Vei 3
  1351  Rud
 4. Olav Ingstads Vei 3
  1351  Rud
 5. INDUSTRIVEIEN 18
  1337  Sandvika
 6. Kartvisning av lignende nærliggende bedrifter