Ullkilden AS, Oslo

Ullkilden AS
Thv. Meyersgt. 28
0555 Oslo

Offisielle data

Juridisk navn
ULLKILDEN ANNE LISE NORDHAGEN
Org nr
911 625 881
Orgnr
911 625 881
Antall ansatte
2-5 ansatte
NACE-bransje
46.410 Engroshandel med tekstiler og utstyrsvarer
Selskapsform
Enkeltpersonforetak

Beskrivelse

Ullkilden gir deg egendesignede produkter av lammeskinn og ull, av høy kvalitet til en god pris. Vi håndplukker og bearbeider alle skinnene sammen med skinnmakere, designer og syr våre produkter i nært samarbeid med skreddere. Vi arbeider i alle leddene sammen med dyktige medarbeidere i små firmaer.


Bedriftsbeskrivelse
Vi er ett lite firma, som ønsker og være tett på våre kunder, der vi har som mål å være ærlige, ta deg som kunde på alvor, og gi deg kvalitetsprodukter av lammeskinn og ull, av høy kvalitet til en god pris.

Vi kan tilby deg som kunde egendesignede jakker, vester, kåper, skjerf, skjørt, vesker, smykker, pledd og tepper av beste lammeskinn fra Europa- Vi håndplukker og bearbeider alle skinnene sammen med skinnmakere, designer og syr våre produkter i nært samarbeid med skreddere. Vi arbeider i alle leddene sammen med dyktige medarbeidere i små firmaer.

Vi tilbyr også noen utvalgte produkter fra små produsenter og store kunstnere og designere, det lille ekstra, som løfter vår egen butikk.

Vi ønsker oss ett nært og kreativt møte med deg som kunde, og vil gjerne ha tips og ideer.
Søkeord:
Interiør, Utstyrsvarer, Kunst, Tekstiler og Tilbehør, Smykker, Dameklær, Vesker, Engroshandel med Tekstiler, Grossister, Design, Grossist, Kunstnere og Artister, En Gros, Tekstiler og Utstyrsvarer Engros, Lammeskinn, Skinnjakker, Økologisk Bomull, Ulltøfler, Skinnvotter, Bohemestil, Skinnkåper, Toscana Pledd
Tilgjengelige betalingsmåter
  • Master Card
    Master Card
  • PayPal
    PayPal
  • Visa
    Visa
Legg til bilder

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Ullkilden AS!

Kjenner du Ullkilden AS? Da, du kan dele din mening.

Produkter

Ulltøfler
Ulltøfler Ullkildens deilige tøfler er laget av 100% merinoull. Tøflene går opp til ankelen, de klør ikke, du blir bare god og varm. 250 NOK
Facebook