Skovly Engros Kongsvinger AS

Skovly Engros Kongsvinger AS
EIDSKOGVEIEN 46 B
2201 Kongsvinger
Hedmark

Beskrivelse

Skovly Engros Kongsvinger har sitt hovedområde for varedistribusjon i Hedmark, Oppland, Akershus og deler av Østfold. Ingen annen renholdsgrossist kan tilby samme servicegrad og utvalg i dette området. I tillegg til tradisjonell engrosvirksomhet, har vi også en omfattende butikk og henteavdeling for våre kunder i nærmarkedet.
Her finner du alt fra renhold og forbruksmateriell, til kontor- og datarekvisita, lyskilder, papir, emballasje og yrkesbekledning. Våre hovedkunder i denne regionen er både fra privat og offentlig sektor, industri og institusjoner, rengjøringsbyråer og lokal servicenæring.
Vi har eget showrom der du kan prøve arbeidstøy og verneutstyr, teste maskiner og forbruksmateriell, og få spesialtilpasset t-skjorter, gensere, bukser og jakker med logotrykk eller brodering. Velkommen til en hyggelig handel.


Søkeord:
Catering, Papir, Arbeidstøy, Plast, Storkjøkken, Lyskilder, Renholdsmaskiner, Vern, Kontormateriell, Rengjøringsprodukter en Gros, Engangsartikler, Vaskeritjenester, Tapeter en Gros, Landsdekkende Kjede av Renholdsgrossister, Renholdsgrosist, Renholdsgrossister
Skovly Engros Kongsvinger AS er oppført i følgende kategorier:
Legg til bilder

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Skovly Engros Kongsvinger AS!

Kjenner du Skovly Engros Kongsvinger AS? Da, du kan dele din mening.

Nærliggende skovly.no filialer

 1. PROFESSOR BIRKELANDSVEI
  1081  Oslo
 2. PROFESSOR BIRKELANDS VEI 24 A
  1081  Oslo
 3. Professor Birkelands Vei 24 A
  1081  Oslo
 4. Tanangergata 10
  4007  Stavanger