Bergen Helhetsklinikk

Bergen Helhetsklinikk
Strandkaien 16
5017 Bergen - Sentrum
Postboks: 5017
Hordaland
55 70 50 60
900 89 727
404 04 707
Bekreftet oppføring, oppdatert en måned siden

Offisielle data

Orgnr
995146118

Beskrivelse

Bergen Helhetsklinikk er en helhetlig og tverrfaglig helseklinikk som jobber for å hjelpe mennesker til bedre helse og livskvalitet. Vi har tre avdelinger og tilbyr i avd. Colon tarmskyllling eller colon hydroterapi med oppfølging.
I Diva tilbyr vi kosmetisk injeksjonsbehandling med Botox og fillers, samt spraytan og vipper. I avdeling Mentora tilbyr vi psykoterapi, veiledning og coaching, og har både individualterapi, parterapi, familieterapi og gruppeterapi.
Vi er her spisset i gestaltterapi og hypnose.


Bedriftsbeskrivelse
Om Bergen Helhetsklinikk
Bergen Helhetsklinikk er en helhetlig, tverrfaglig og spesialisert helseklinikk der vi tar vare på hele deg for å gi deg en bedre hverdag og bedre livskvalitet. Vi har et unikt sammensatt helsetjenestetilbud der vi tilbyr tverrfaglig og individtilpasset behandling innen velvære, fysisk-, og mental helse.

Vi jobber med mennesker i alle aldre i hele landet. Vårt fokus er å støtte og hjelpe mennesker som ønsker bedre helse og livskvalitet, forebygge sykdom og ønsker mer ut av livet.

BEDRE HVERDAG OG ØKT LIVSKVALITET
TA VARE PÅ HELE DEG!

Om avdeling COLON
Vi i COLON er spesialisert på å optimalisere tarmhelsen din, for slik å gi alle de effektene og helsegevinstene som følge av en sunn tarmflora og god mage ved bruk av colon hydroterapi behandlinger.

Om DIVA
Vi vil hjelpe deg til å se opplagt ut, og vi ønsker at du skal være fornøyd med deg selv ved benyttelse av botox og fillers behandlinger.

Om MENTORA
Vi i MENTORA er psykoterapeuter med lang erfaring som tilbyr deg terapi, veiledning, coaching, grupper, workshops og kurs der selvinnsikt, autensitet og dypere kontakt med seg selv er hva vi sammen med deg vil oppnå. Vi er særlig gode på relasjoner, vekst og endringsarbeid.

Ønsket om å hjelpe til bedre helse og livskvalitet
For å hjelpe folk bedre skrev Linda Nordskog en bok der hun deler det grunnleggende og mest klassiske som klienter tar opp i terapirommet. Hun skrev en egenterapibok for å hjelpe mennesker til å finne mer ut av seg selv. En egenterapibok til inspirasjon og motivasjon. Du får kjøpt boken i vår klinikk: "Slik vokser du - Bli deg selv" av Linda Nordskog
Søkeord:
Psykolog, Terapi, Bergen, Angst, Psykoterapi, Depresjon, Selvutvikling, Lymfedrenasje, Vipper, Botox, Gestaltterapi, Mentor, Hypnose, Hypnoterapi, Spraytan, Forstoppelse, Diare, Tarmskylling, Spiseforstyrrelse, Coach, Ibs, Fillers, Colon Hydro Terapi
Tjenesteområde
Bergen
Tilgjengelige betalingsmåter
  • Faktura
    Faktura
  • Visa
    Visa

Se hvor behagelig og effektivt hypnose kan være!

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Bergen Helhetsklinikk!

Kjenner du Bergen Helhetsklinikk? Da, du kan dele din mening.

Facebook