Meny Åsane Storsenter, Ulset

Meny Åsane Storsenter
ÅSANE SENTER 21
5116 Ulset

Beskrivelse

Mat og matglede binder familie og venner sammen, derfor ønsker vi å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Det betyr at du vil oppleve en butikk som setter fokus på førsteklasses ferskvarer, stort og spennende vareutvalg, personlig service og ikke minst fagkunnskap.


Bedriftsbeskrivelse
Hos MENY har du frihet til å velge det som passer deg best i et stort og mangfoldig vareutvalg. I våre butikker kan du velge mellom mer enn 12 000 produkter. Det betyr at du eksempelvis kan velge mellom tomater med forskjellig smak og bruksområder, mellom friske og tørre urter med forskjellig aroma til forskjellig bruk. Eller mellom oster med ulik karakter og opprinnelse til ulike anledninger. Det gjør det kanskje vanskeligere å velge, men desto lettere å bli inspirert.
Ferskt brød smaker best, derfor steker vi det for deg. I våre butikker kan du kjenne duften av nystekt brød, flere ganger om dagen.
Frukt- og grønnsaker er godt og ikke minst sunt og fordi behov, smak og bruk er forskjellig, vil du hos oss finne et bredt utvalg av produkter fra alle verdens kanter.
I våre butikker finner du også et spennende utvalg fisk, kjøtt, delikatesser og ferskpakket ost og våre ferskvareansatte er behjelpelige med å gi ideer om oppskrifter og tilberedning.
Fordi smak og behov er forskjellig, gir v
Søkeord:
Mat, Brød, Grønnsaker, Matbutikk, Frukter, Ferskvarer, Poteter, Nøtter, Fersk Fisk, Ferskost, Chevre, Fastost, Fisk, Kjøtt, Korn
Meny Åsane Storsenter er oppført i følgende kategorier:
Legg til bilder

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Meny Åsane Storsenter!

Kjenner du Meny Åsane Storsenter? Da, du kan dele din mening.

Facebook

Nærliggende Meny filialer

 1. Åsane Senter 45
  5116  Ulset
 2. KLEPPESTØ SENTER
  5300  Kleppestø
 3. STRØMGATEN 8
  5015  Bergen

 4. 5310  Hauglandshella
 5. Folke Bernadottes Vei 50
  5147  Fyllingsdalen