iCaravan AS, Tromsø

iCaravan AS
Strandveien 144b, Postboks 2077, Postens bedriftssentral
9006 Tromsø
Postboks: 9006
Troms
Bekreftet oppføring, oppdatert 2 måneder siden

Offisielle data

Orgnr
996072991

Beskrivelse

iCaravan er en familiebedrift som brenner for fritid, ferie og campingliv. Siden starten i 2010, har vi opplevd solid vekst og god mottakelse i markedet. Vi er en av Nord-Norges ledende totalleverandører innen bobil og campingvogn, med landsdelens største caravansenter i Strandvegen i Tromsø.
Våre nye, otte lokaler på 2000 kvm rommer alt du trenger for et problemfritt bobilhold og enklere campingliv. Fra markedsledende modeller til verk- sted, delelager og tilbehør. Vi har også egen nett- butikk, med landets største utvalg innen deler og rekvisita til ulike fritidskjøretøy.
I samarbeid med kjeden Motorhome har iCaravan også Nord-Norges største senter for bobilutleie loka- lisert i Tromsø. Det gir det perfekte utgangspunktet for deg som ønsker å oppleve landsdelens største severdigheter som Lofoten, Nordkapp, Senja og indre Troms. Uansett årstid!
Søker du gode ferieopplevelser? Start hos –oss iCaravan!

  1. Bobil
  2. Leie bobil
  3. Nettbutikk

Bedriftsbeskrivelse
Skal du kjøpe bobil, lønner det seg å ta turen til oss. Vårt brede utvalg omfatter alt fra populære best- selgere til mer eksklusive modeller. Vi tilbyr markeds- ledende fritidskjøretøy som er konkurransedyktige når det gjelder både utstyrsgrad og pris.
Hos –oss iCaravan har vi helt sikkert det du ser etter! Uansett hva du legger vekt på, vil du nne en bobil som tar hensyn til dine ønsker og behov. Fra innovativ design og teknologi, til praktiske løsninger med god plass til både mennesker, utstyr og bagasje.
Vi vet hva som er viktig å tenke på når du skal kjøpe bobil – og deler mer enn gjerne vår kompetanse med deg! Våre erfarne kjøpshjelpere står alltid klare til å hjelpe deg med å velge den beste løsningen – med hensyn til både behov og lommebok.
Ønsker du å vite mer om riktig valg av bobil? Se tips og råd fra våre kjøpshjelpere
på caravan.no!
Beskrivelse i fremmedspråk
iCaravan har som mål å være best på mer enn bare kjøpshjelp og riktig valg av bobil. Vi ønsker å gi deg tryggheten du trenger når bobilholdet starter for alvor. Da slipper du å bekymre deg og kan heller nyte ferien slik den er ment å nytes.
Vi har et moderne verksted med stor kapasitet og høy kompetanse. Våre erfarne mekanikere er serti sert for montering og vedlikehold av utstyr, som gassprodukter, på alle fritidskjøretøy.
Vi tilbyr også drop-in-timer på testing av fukt og gass.
iCaravan er merkeverksted og delelager for produsenter som Challenger, Mobilvetta, Euramobil, Concorde, Caravelair og Camp-let. Vi forhandler også alt innen teknisk utstyr som tv, varme og gass så vel som møbler og annet tilbehør for alle typer fritidskjøretøy.
Les mer om våre tjenester på caravan.no
Søkeord:
Caravan, Bobil, Campingvogn, Telt, Bobilutleie, Bobilutstyr, Campingtilbehør, Euramobil, Campingvognutleie, Alde, Campingvognutstyr, Truma, Camp-Let, Oppblåsbare Telt
Talespråk
Norks, Engelsk, Polsk, Svensk, Dansk

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for iCaravan AS!

Kjenner du iCaravan AS? Da, du kan dele din mening.