BIOCLEAN, Tårnåsen

Åpningstider

torsdagtoÅpent 24 timer i døgnet
fredagfrÅpent 24 timer i døgnet
laurdaglaÅpent 24 timer i døgnet
søndagÅpent 24 timer i døgnet
måndagÅpent 24 timer i døgnet
tysdagtyÅpent 24 timer i døgnet
onsdagonÅpent 24 timer i døgnet

Offisielle data

Orgnr
984 219 636
Stiftelsesdato
1999
Daglig leder/Innehaver
Hilde Repaal

Beskrivelse

BIOCLEAN er en offentlig godkjent totalleverandør av renholdstjenester.

Vi har over 30 års erfaring innen fagfeltet. Over årene har vi bygget opp betydelig kompetanse og fagkunnskap som gjør oss i stand til å levere de beste tjenestene.

Våre tjenester tilbys alle innen det offentlige og private næringsliv som ønsker renhold av høy kvalitet.


Bedriftsbeskrivelse
Våre tjenester tilbys alle innen det offentlige og private næringsliv som ønsker renhold av høy kvalitet.
Vår stab består av faglig dyktige service medarbeidere som alle har gått igjennom en grundig opplæring innen renhold. Vi bruker mye ressurser på å rekruttere, trene og motivere våre medarbeidere.
Vi er miljøbevisst og bruker fortrinnsvis miljøvennlige produkter når vi utfører våre tjenester.
Vårt mål er å heve standarden innen renholds bransjen. Vi sørger derfor for å kvalitetssikre alle ledd slik at vi alltid leverer de beste tjenestene.

BIOCLEAN lever opp til det vi er blitt enige om. Vi har et kvalitetssystem for renhold som sikrer at du får den riktige leveransen.
For å sikre best mulig resultat foretar vi jevnlige kontroller av arbeidet som utføres. Samtidig som vi legger vekt på et nært samarbeid og god kommunikasjon med våre kunder.
Alle disse faktorene bidrar til at vi til enhver tid holder et meget høyt nivå og leverer de beste tjenestene.

Har du spesielle behov for renhold? BIOCLEAN finner løsninger og setter sammen konsepter som passer ditt behov.
Søkeord:
Rengjøring, Renhold, Vaktmestertjenester, Trappevask, Hovedrengjøring, Kantinedrift, Tepperens, Polering, Daglig Renhold, Fasadevask, Vinduspuss, Byggrenhold, Matteleie
Tjenesteområde
Oslo, Akershus, Asker, Sandvika, Bærum, Lillestrøm, Jessheim, Gardemoen, Kolbotn, Oppegård, Ski
Talespråk
Norsk, Engelsk
Tilgjengelige betalingsmåter
 • Faktura
  Faktura

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for BIOCLEAN!

Kjenner du BIOCLEAN? Da, du kan dele din mening.

Kontaktperson

hilde  repaal
LEDELSE

Send melding

40877875

40877875

  Produkter & Tjenester

  Matteleie
  Matteleie Viste du at 80% av skitten som kommer inn i en bygning kommer med fottøyet? Ved riktig bruk av våre matter vil du stoppe opptil 80% av skitten ved dørene. Våre matter er designet for å holde på smuss og skitt. Et godt inne miljø starter ved at smuss ikke slipper inn i lokalene.

  Fadassevask
  Fasadevask Forurensning og nordisk klima gjør fasader på bygg spesielt utsatt. Med en fasadevask får bygningen et nytt og friskt utseende. Regelmessig fasadevask forebygger og hindrer kostbare fasaderenoveringer. BIOCLEAN har god kompetanse på dette området og benytter kun kvalitetsprodukter som

  Hovedrengjøring
  Hovedrengjøring Dette er en av de aller viktigste formene for renhold, og er en type renhold som merkes best på helse og miljø. Her fjernes miljøfiendtlig skitt, smuss og partikler fra vegger, tak og inventar. Vi bruker forskjellige metoder i forhold til de ulike materialene som overflaten har.

  Byggrenhold
  Byggrebhold Byggrenhold utføres i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg. Det kan være kontinuerlig under byggeperioden eller ferdigstillelses-renhold etter at bygget står ferdig. Arbeidet består blant annet av fjerning av avfall og smuss, renhold av vegger, tak og gulv.

  Trappevask
  Trappevask BIOCLEAN tilbyr meget gunstige faste avtaler om trappevask. Ved å vektlegge pålitelighet og kvalitet har vi opparbeidet ekspertise på dette området. BIOCLEAN tilpasser rengjøringen etter kundenes behov og ønsker.
  Vis alle produkter

  Bedriftsinformasjon

  Facebook