Høland og Setskog Sparebank

oppdatert mer enn 6 måneder siden

Offisielle data

Juridisk navn
HØLAND OG SETSKOG SPAREBANK AVD SETSKOG
Orgnr
971765070

Beskrivelse

Vil du ha din bankforbindelse i nærheten av deg og din egen kunderådgiver? Da er Høland og Setskog Sparebank et riktig valg. Her får du hjelp når du trenger det!
Din faste kontaktperson kan hjelpe deg med alt, enten det gjelder lån, sparing, skadeforsikring eller livsforsikring på personmarkedssiden.


Bedriftsbeskrivelse
Høland og Setskog Sparebank tilbyr våre bedriftskunder en totalpakke i form av lån, leasing, forsikring, nettbank, betalingsterminaler, garanti, OTP (obligatorisk tjenestepensjon), alt for å sikre kundens behov. Høland og Setskog Sparebank er en solid og selvstendig sparebank med 45 godt kvalifiserte medarbeidere. Vi er en del av Terra-Gruppen AS og medlem i Sparebankforeningen. Våre egenkapitalbevis er notert på Oslo Børs.
Vi er til stede med fullverdige kontorer på Bjørkelangen, Setskog, Hemnes og Løken i Aurskog-Høland kommune. Kommunen ligger i Akershus fylke og er en typisk jord- og skogbrukskommune med ca. 14.000 innbyggere. Kommunesenteret er på Bjørkelangen.
Søkeord:
Eiendomsmegling, Bank, Sparing, Investering, Aksjefond, Kredittkort, Bankvirksomhet, Bolig, Finansiering, Eiendom, Bil, Fond, Forsikring
Høland og Setskog Sparebank er oppført i følgende kategorier:

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Høland og Setskog Sparebank!

Kjenner du Høland og Setskog Sparebank? Da, du kan dele din mening.

Facebook

Nærliggende hsbank.no filialer

  1. Bjørkeveien 20
    1940  Bjørkelangen
  2. SPAREBANKGÅRDEN
    1940  Bjørkelangen
  3. BYGDETUNVEIEN
    1970  Hemnes