CVGURU AS, Oslo

CVGURU AS
Haakon Tveters Vei 8
0682 Oslo

Beskrivelse

Et team med journalister, hodejegere, forfattere og skriveentusiaster som skreddersyr CVer og søknader for nordmenn. Har du dine styrker andre steder enn skriftlig formulering, gjør vi jobben for deg.

Rask levering, flere hundre fornøyde kunder og fornøydgaranti for deg som kunde på alle oppdrag.


Bedriftsbeskrivelse
CVGURU består av en samling med journalister, hodejegere, forfattere og andre skriveentusiaster med et felles mål, å hjelpe nordmenn ut i jobb med vinnende CV og søknader.

Før vi startet opp CVGURU var CV- og søknadsskriving noe vi hver for oss hjalp andre med på privat basis. Vår felles interesse førte oss sammen, og vi dannet CVGURU i januar 2016. Vi har ved hjelp av årelang erfaring spesialisert oss innen CV- og søknadsskriving, og består pr. dags dato av 9 ansatte.

Vi skriver månedlig CVer og søknader for hundrevis av nordmenn. Grunnene til at noen velger å bruke oss, er at mange rett og slett har sine styrker andre steder enn CV- og søknadsskriving, andre har ikke tid, og noen gidder rett og slett ikke å bruke flere timer på å skrive selv. Uansett grunn synes vi det er synd at mange nordmenn, både arbeidsledige og de som ønsker å bytte jobb, går glipp av karrieremuligheter de egentlig er helt perfekte til, bare fordi deres CV og jobbsøknad ikke selger de inn som person på en god nok måte.

Mange har heller aldri skrevet en CV og søknad før. Andre er spesialister på sitt fagområde, men har derimot tilbrakt lite eller ingen tid på å lære seg CV- og søknadsskriving. Det å lage gode CVer og søknader er ikke noe en automatisk er flink til, det krever trening, og ikke alle ofrer tid og ressurser på dette. Det har vi gjort, og vi vet hva som fungerer og ikke. Og i en tid som nå hvor du kan få hjelp til alt - hvorfor ikke la noen som er spesialister skrive CVen og søknaden for deg? Har du kompetansen, viljen, tiden og lysten til å gjøre det selv, flott! Om ikke - vit at vi kan hjelpe deg.

Over 87% av våre kunder opplever å bli innkalt til jobbintervju innen 24 dager etter at de har mottatt deres nye CV/søknad fra oss.

Så enten du ønsker at vi skal skrive din CV og/eller jobbsøknad for deg, eller du ønsker råd om hvordan du gjør det selv, ta en titt på nettsiden vår https://cvguru.no. Lykke til.
Søkeord:
Curriculum Vitae, CV Betyr, CV for Ungdom, CV Forslag, CV Lager, CV på Nett, CV Resume Writing, CV Skjema, CV Skriving, CV Sommerjobb, CV Søknad
Legg til bilder

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for CVGURU AS!

Kjenner du CVGURU AS? Da, du kan dele din mening.

Facebook