Joker Kjellmyra, Gjesåsen

Joker Kjellmyra
2280 Gjesåsen
Hedmark

Beskrivelse

Joker er lokalbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester.
Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Joker er Kjøpmannshusets profilkjede for nærbutikker. Kjeden består av ca 450 lokalbutikker spredt over hele Norge.


Bedriftsbeskrivelse
Joker – enkel og trygg handel: Nærhet, smil og hjelpsomhet er god, gammeldags service. Men vi driver med god, moderne service også. Derfor installerer vi ovner i butikkene våre, slik at du alltid er garantert fersk, nystekt brød. Derfor utvider vi frukt- og grøntavdelingene våre kraftig, slik at du får mango, papaya, cherrytomater og moden avocado like selvfølgelig som epler, salat, blomkål og løk. Derfor har vi Ukens Joker og Ukens Joker garanti, med laveste pris på varer du virkelig bruker mye av.
Og siden vi er lokale servicesentre veldig mange steder, har vi bank i butikk, post i butikk, spill i butikk og mye annet i butikk også. Pluss at vi har frihet til å yte lokal service - enten det er å kjøre varene hjem til folk eller brøyte veien til hytta for kunder som ønsker det.
Det finnes altså butikker som har enda flere varer, enda lavere priser og enda flottere hyller enn oss. Men vi er helt i nærheten!
Varesortimentet er tilpasset det lokale markedet med varer fra lokale leverandør
Søkeord:
Mat, Grønnsaker, Dagligvarebutikk, Epler, Daglige Forbruksvarer, Nærbutikker, Løk, Mango, Blomkål, Papaya, Frukte, Drikke
Joker Kjellmyra er oppført i følgende kategorier:
Legg til bilder

Omtaler

Bli den første til å skrive en omtale for Joker Kjellmyra!

Kjenner du Joker Kjellmyra? Da, du kan dele din mening.

Nærliggende Joker filialer

  1. Gade
    2435  Braskereidfoss

  2. 2435  Braskereidfoss
  3. Søren Bergs Veg
    2266  Arneberg

  4. 2130  Knapper

  5. 2256  Grue Finnskog