Rosten Bilverksted As, Flatåsen

1 Omtale
Rosten Bilverksted As
Øvre Flatåsveg 4 B
7079 Flatåsen
Sør-Trøndelag

Offisielle data

7079
ByFlatåsen
Øvre Flatåsveg 4 B
Juridisk navnROSTEN BILVERKSTED AS
Aksjeselskap
7079, Flatåsen
NACE-bransje45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Kontaktdetaljer

Adresse

Øvre Flatåsveg 4 B
7079 Flatåsen

Telefonnummer

72 84 89 90
920 26 047
72 84 89 91

Beskrivelse

MECA-konsernet er en ledende aktør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk og verkstedutstyr. Vår virksomhet baseres på en effektiv distribusjon av reservedeler og verktøy via våre avdelinger til profesjonelle bilverksteder. Alt vi gjør har ett formål – et enklere og mer kostnadseffektivt bilhold for forbrukeren med høyeste kvalitet og service.


Søkeord:
Bilverksteder, Bilverksted, Bilservice, Bilpleie, Bilmekaniker, Autorisert Bilverksted, Mekaniker, Bilrep, Bilmekanikere, Bil Service, Service, Agenturer, Biler og Kjøretøy, Bilsalg, Eu Kontroll, Trøndelag, Bil Rep, Autoriserte Bilverksteder, Autorisert Bilverksted i Trondheim, Bil Service Trondheim, Autoriserte Bilverksteder Trondheim, Bilrep Trondheim, Rosten Bilverksted, Bil Rep Trondheim, Autorisert Bilverksted Trondheim, Bilvekrsteder i Trondheim, Bilmekanikere Trondheim, Eu Kontroll i Trondheim, Autoriserte Bilverksteder i Trondheim, Bilmekaniker Trondheim, Rosten Bilverksted As, Bilverksted i Trondheim
Rosten Bilverksted As er oppført i følgende kategorier:
Legg til bilder

Omtaler

mer enn 6 måneder siden

Det største problemet med verkstedet er den variable kvaliteten på mekanikerne.Har opplevet noen ganger at bilen bare har vært halvveis reparert - men blitt rapportert som ferdigreparert.Har også stusset litt på dyktigheten til enkelte mekanikere - spesielt når disse har vært nye.Beskjeder gitt over skranken blir heller ikke alltid fulgt opp inne på verkstedet - så det som blir gjort med bilen er ikke alltid i henhold til bestillingen. På plussiden kommer prisen på reparasjonene,den virker fair og absolutt konkurransedyktig.Dessuten har reklamasjoner blitt fulgt godt opp.

Skriv en Omtale for Rosten Bilverksted As!

Kjenner du Rosten Bilverksted As? Da, du kan dele din mening.

Facebook