4Labber og 1Hale - Produkter, tilbud, nyheter

Nyheter

Forhandler av Vigor & Sage

16.11.2017

Vi har byttet navn og i samme slengen ble vi forhandlere av Vigor & Sage hunde- og kattefôr. Velkommen innom oss for en smaksprøve til ditt dyr! 

Artikler

4Poter og 1Hale

16.11.2017

4Poter og 1Hale er en dyrebutikk som ligger i Fetsund. Vi byttet navn til 4Poter og 1Hale i September 2017. Tidligere har butikken gått under navnet "Meradog" som også er ett av merkevarene vi selger i butikken. Butikken har lenge ligget her i Fetsund og har en god kundekrets rundt om i landet. Vi har blant annet kunder som kommer langveisfra for å kjøpe fôret vårt Meradog, som ikke er å få alle andre plasser i landet. 

Butikken ble kjøpt opp av Beatrice Sollie i 2014, og med ny eier forekommer også en del endringer.

Vi jobber nå med å utvide butikken ved å ta inn flere forskjellige typer fôr og ikke minst enda mer utvalg i utstyr og diverse. 

Hos oss får du blant annet Vom og Hundemat som vi alltid har pakkepris på. Det skal det alltid lønne seg å kjøpe mye! 

Vi har en del storkunder på blant annet godteri til hunder, dette er fordi vi selger kjeksgodteri i 10 kg esker, og det lønner seg selvfølgelig dersom du har flere hunder eller driver oppdrett, jo flere du kjøper, jo billigere blir det. 

Vi fører en rekke forskjellige merker, og dersom du ikke finner det du trenger i vår butikk, så spør oss gjerne, så ser vi om det er noe vi kan få tatt det inn til deg! Vi er her for å hjelpe deg og din firbente venn. 

Per dags dato driver vi kun med hund og katt, så det er kun utstyr, mat, godteri osv., til disse to artene du finner i vår butikk. 

Din hund og/eller katt er selvfølgelig velkommen til å være med i butikken, slik at det blir lettere å finne den riktige størrelsen og det rette utstyret. Vi tilbyr også kloklipp på din hund! 

Vi har bonuskort både på tørrfôr og kattesand til våre kunder som handler i vår butikk.